Zbirka 30+ Nekretnine Istra Novigrad

Zbirka 30+ Nekretnine Istra Novigrad. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.

Nekretnine Novigrad Min Agencija Za Nekretnine Novigradu

Najcool Nekretnine Novigrad Min Agencija Za Nekretnine Novigradu

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada.

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Nekretnine za prodaju i najam.

Nekretnine Istra Prodaja Tractatio Agencija Za Nekretnine

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. . Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Moderner Neubau Im Zentrum Von Novigrad Istra 00228

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Nekretnine Novigrad Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.

Novigrad Istra Novigrad Nekretnine

Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.

Stanovi I Apartmani Istra Prodaja Pula Rovinj Porec Umag Labin Fazana Novigrad Zminj

Nekretnine za prodaju i najam. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Diamond Nekretnine Istra Porec Novigrad Umag Stanovi Kuce Apartmani Zemljista

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada.

Kuca Novigrad 00523 Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Ground Floor Apartment In Novigrad Istria 00383

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.

Stone House First Row To The Sea In The Center Of Novigrad Istria 00350

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Nekretnine za prodaju i najam.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Modern New Building In The Center Of Novigrad Istra 00024

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru... U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Nekretnine za prodaju i najam. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru... Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Stanovi Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru... 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Istra Novigrad Vila Prvi Red Do Mora

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Nekretnine za prodaju i najam.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Nekretnine Novigrad Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.

Kuca Prodaja Novigrad Istarska Real Estate Istra Novigrad Rec Id 624151 Detalji Nekretnine Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Nekretnine za prodaju i najam.. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Nekretnine za prodaju i najam.

Nekretnine Novigrad Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.

Kuce Stanovi I Zemljista Na Prodaju Agencija Za Nekretnine Porec Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice... Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.

Kuca U Okolici Novigrada 01869 Ren Nekretnine Novigrad Istra

31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada.

Nepremicnine Novigrad Arx Primus Umag Istra

Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more... Nekretnine za prodaju i najam. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice... Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Nekretnine Prvi Red Do Mora Istra Tractatio

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.

Prodaja Nekretnina U Novigradu Istra Crystal Nekretnine Novigrad Istra

Nekretnine za prodaju i najam. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Nekretnine za prodaju i najam. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.

Istrian Stone House Near Novigrad Istria 00033

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Nekretnine za prodaju i najam.

Zemljista Min Agencija Za Nekretnine Novigradu

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Nekretnine za prodaju i najam. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Wohnung Novigrad 42947 Immobilien Istrien Realestate Istra Com

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje... U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.

Moderner Neubau Im Zentrum Von Novigrad Istra 00228

Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice... Nekretnine za prodaju i najam.

Nekretnine Novigrad Crystal Nekretnine Novigrad Istra

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada.

Nekretnine Novigrad Parentium Real Estate Agencija Za Nekretnine Porec Istra

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.

Immobilien Novigrad Kaufen Tractatio

Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.

Kuca 200 M S Dvoristem 615 M Blizu Mora Novigrad Istra Maris Nekretnine

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Nekretnine za prodaju i najam... 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada.

Kuce Stanovi I Zemljista Na Prodaju Agencija Za Nekretnine Porec Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.

Kuce Za Prodaju Crystal Nekretnine Novigrad Istra

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Nekretnine za prodaju i najam. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Novigrad Nekretnine

Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam... Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.

Moderner Neubau Im Zentrum Von Novigrad Istra 00228

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu... Nekretnine za prodaju i najam. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice... 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

House In Novigrad With Pool For Sale Istria 00337

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu... Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice.

Kuca 200 M S Dvoristem 615 M Blizu Mora Novigrad Istra Maris Nekretnine

31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Nekretnine Novigrad Prodaja Tractatio

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.. . 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Nekretnine Novigrad Tucano Agencija Za Nekretnine Porec Istra

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Nekretnine za prodaju i najam. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.

Diamond Nekretnine Istra Porec Novigrad Umag Stanovi Kuce Apartmani Zemljista

01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam.. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave.

Kuca Novigrad Dajla 00084 Format Nekretnine Za Prodaju Umag Buje Novigrad Porec Istra

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave... Nekretnine za prodaju i najam. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru.

Nekretnine Novigrad Min Agencija Za Nekretnine Novigradu

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.

Prodaja Kuca Istra Tractatio

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. Nekretnine za prodaju i najam. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.. Nekretnine za prodaju i najam.

Prodaja Kuca Novigrad

Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more... 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje... 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu.

Novigrad Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Nekretnine za prodaju i najam. Nekretnine za prodaju i najam. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Kuća je površine 102m2, a čine ju 2 stambene jedinice. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. 31.10.2021 · istra, novigrad okolica prodaje se interesantna kuća u nizu za adaptaciju sa potencijalom udaljena svega 400m od mora u okolici novigrada. Nekretnine za prodaju i najam.

Stan U Novigradu 01825 Ren Nekretnine Novigrad Istra

U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.

Istra Novigrad Nova Kuca S Bazenom U Izgradnji

Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Nekretnine za prodaju i najam. Stan sadrži veliki dnevni boravak i kuhinju po open space konceptu , 3 spavaće sobe, kupatilo i wc, hodnik i veliki terase sa kojih se pruža panoramski pogled na more.. Nekretnine za prodaju i najam.

Modern New Building In The Center Of Novigrad Istra 00024

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje.. Nekretnine za prodaju i najam.

Nekretnine Novigrad Peninsula Nekretnine Novigrad Istra

Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. 01.11.2021 · novigrad, istra komforan stan kvalitetne gradnje u novigradu. Velika ponuda stanova, kuća, apartmana i zemljišta u rijeci, opatiji, krku, crikvenici, gorskom kotaru. U prizemlju kuće se nalazi jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka zajedno sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice te ostave. Stan ima kamin na pelete za grijanje i klima uređaje. Nekretnine za prodaju i najam.

Popular posts from this blog

Blok Kuhinje S Aparatima Lesnina Besplatno

65 Haznadarevic Namjestaj Cijene Izvrsno

Agencija Za Prodaju Nekretnina Arapima